2009. május 14., csütörtök

Miért blogolunk külön is?

Miért indítottunk külön blogot, amikor oldalainkon is megtehetnénk ugyanezt?

Több magyarázatunk is van erre a kérdésre:
  1. Hosszú évek óta foglalkozunk mobil számítástechnikai eszközökkel, így sok-sok olyan termék kerül a látókörünkbe, melyeket eddig azért mellőztünk, mert érdekesek ugyan számunkra, de "céges" weboldalon azért nincs helye, mert egyszerűen fogalmunk sincs arról, hogy fogjuk-e valaha is forgalmazni. 
  2. Mióta a www.pdatech.hu -t üzemeltetjük, nem egyszer előfordult már az is, hogy még a legmértékadóbb technológiai híroldalak is tévednek, beugranak egy-egy pletykának. Vegyes blogunkban minden olyan érdekességet igyekszünk gyorsan közreadni, amiről épp most olvastunk és fontosnak ítéljük ilyen-olyan szempontból. Nem célunk félrevezetni senkit, de ez előfordulhat, erre alkalmasabb formátum a blog. 
  3. Olyan témákat is felvethetünk itt, melyek nem a pdatech.hu-ra valók. "Céges oldalainkon" véleményünk is "céges", színes blogunkban dolgozóink publikálnak. Blogunkon privát személyként, olykor erősen szubjektív megjegyzésektől sem mentesen írunk.
  4. Olyan témákkal is foglalkozhatunk itt, aminek igazából nem feltétlenül vagyunk alapos ismerői, de foglalkoztat valamiért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése