2009. június 5., péntek

HP iPAQ Data Messenger - A vizsgán nem ment át

Nem hiszen, hogy újdonságot mondunk, ha megemlítjük, hogy az okostelefonok piacán folyamatosan bővülő kínálattal találkozhatunk. Bár egyre többen a "lecsúszó kihívóként" tekintenek a Windows telefonokra, azért a CNET még nem tett le róla, hogy ilyen modelleket is teszteljen. Sajnos ismét negatív eredménnyel számolt be a HP Data Messenger okostelefonjáról.

A hazánkban is lassan 3-4 hónapja forgalmazott modell nem nyerte el a CNET tesztelőinek kegyeit sem. Ritkán olvasni egy modellről olyat, hogy kifejezetten csak akkor ajánlott, ha pl. céges előírások miatt muszáj HP készüléket használnia.

Erős vélemény, a fő gond az, hogy valószínűleg igazak a tesztelő megfigyelései. Létezett pár éve egy nagyon erős szakmai bázissal rendelkező PDA-s közösség, mely egy azóta a Sanoma médiabirodalom tulajdonába került oldalon keresztül is megvitatta egy-egy termék jó, vagy kevésbé jó tulajdonságait. E lap egykori domain-tulajdonosa ilyen esetekben úgy fogalmazott, hogy "Nézd, azért csak hónapokig dolgoztak ezen a készüléken is különböző mérnökök. Ha valóban ennyire vacak, akkor legalább a színét meg kéne dícsérni :)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése