2009. június 5., péntek

i-mate 810-F


Az MWC-n bejelentett i-Mate 810-F már a CNET-nél bemutatkozott. Az első reakciók vegyesek. Aki még emlékszik, illetve esetleg utánaolvas az imént ajánlott hivatkozáson, az MWC-n úgy harangozta be a gyártó az új Windows Mobile telefon, mint az egyik legkisebb ütésálló és vízálló megoldását, mely minden körülmények között használható.

Ez nagyrészt így is van, de tessék megnézni a fenti képen látható stylust a billentyűzeten. A teszt készítője szerint ez egy vicc, gyakorlatilag használhatatlan. Ugyanakkor a vízállóvá tett képernyő használata e nélkül is komoly kihívások elé állítja a vásárlót, továbbá a billentyűzet sem túl használható a kis méretek miatt.

Azt viszont el kell ismerni, hogy akinek valamilyen bombabiztos megoldás kell, mert gyakran potyogtatja a telefonjait, de nem akar hatalmsa méretű fekete-sárga ipari készülékeket magával vinni, annak ez a holmi ideális választás lehet. Vásárlás előtt kalkuláljon be néhány további hiányosságot (memória nem bővíthető, esetleg kicsit kényelmetlenebb használni, hidegben gyenge lehet a gyári akku -cserébe nem törik, nem ázik, -10-+60 °C között bárhol működik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése