2009. július 22., szerda

HTC Hero - újabb "ijesztős" bemutató

A Gizmodo is ránkijesztett. A HTC Hero az egyik leginkább várt okostelefon. Számunkra azért is érdekes, mert ennek kapcsán szeretnénk elmélyülni az Android operációs rendszerben, ez az első független, MS Exchange szervereket is támogató androidos mobil.
Az android fanok már most kikiáltották csodagépnek, de tegnap a Techradar tesztje is vegyesre sikeredett, most pedig a Gizmodo írja, hogy csak kb. pozitív a meglátása, néha annyira lelassul a készülék, hogy egyszerűen elvész a vezérfonál, azaz a marketing-üzenetekben agyonhangsúlyozott különleges felhasználói élmény. Sajnos ez kritikus lehet, hiszen ha egy készülék lefagy, vagy hosszú időn keresztül homokórázik, akkor bizony felesleges arról beszélni, mennyire könnyű amúgy használni.
A Techradarral ellentétben a Gizmodo is gyengének találta a kamerát, annak kezelhetőségét, az autofókuszt és a 3-4 másodperces képkészítést nagyon nehezményezte. A videókészítéssel viszont kevesebb gondja akadt a tesztelőnek. A Twitter, Facebook, Picasa, Flickr integráció dícséretes. A Techradar megállapításához hasonlóan a sok-sok widget lassítja a készüléket, ezért a Gizmodo is kevésnek érezte a processzort. Ugyanakkor a böngészőért szintén lelkesedett, összessségében pedig valóban a legjobb Androidos készüléknek tartja, jóllehet az Apple 3GS-sel szemben szerinte alulmarad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése