2009. július 22., szerda

Válság ellen keressen nagyobb piacot!


Anyadat! Mondaná kedvenc mobilüzletkötőnk az alábbi számok láttán. Mielőtt továbbolvasna, találja ki, milyen időszakra vonatkoznak az alábbi számok?
  • China Mobile: 5,000,000 (60%)
  • China Telecom: 2,400,000 (29%)
  • China Unicom: 900,000 (11%)
JÚNIUSBAN ennyivel gyarapodott a 3 kínai mobilszolgáltató előfizetői száma! Hahó! Egyetlen hónap alatt egy Magyarországnyival gyarapodott a kínai mobiltelefon előfizetők tábora. Ekkora piac kedvéért nem csoda, hogy szinte az összes gyártó és szolgáltató igyekszik jóban lenni a jó öreg népi demokratikus állammal. Brutális.
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a China Mobile korábban már célozgatott arra, hogy komoly üzleti lehetőséget lát India GSM-fejlesztéseiben is. Naná! Alaposabban belegondolva néhány éven belül a "nagy testvér" hálózata hihetetlen méreteket ölthet, már most sem lehet olyan olcsó a telefon Kínában, hogy ne érje meg fejleszteni. Az okostelefonok segítségével pedig egész kiváló orvelli világot lehet teremteni kínai felügyelettel. Persze most még csak mosolygunk az összeesküvés-elméleteken, de ne tessék majd csodálkozni, ha ping-pongozni kell éjjel nappal és az ebédlőben csak pálcikát adnak majd a somlóihoz. Mi szóltunk előre :)

Forrás: http://www.gomonews.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése