2009. augusztus 16., vasárnap

Dell mini 3i - homályosan

Több hónapja kering az interneten, hogy a Dell Kínában tér majd vissza az okostelefonpiacra egy Androidos készülékkel. Az alábbi hivatkozásokon a fentiekhez hasonló elmosódott fényképeket mutogatnak különböző blogok annak igazolására, hogy nem légből kapott információkat osztanak meg az olvasókkal. A készülék specifikációi sem túl világosak még, de ha lesz Dell mini 3i, akkor talán majd ismét eljut Európába is. A korábbi Dell modellek zömét a HTC és a Wistron (Acer) készítette, a hazánkban talán legnépszerűbb x51v névre hallgató Dell modellel lényegében meg is szűnt a Dell PDA-s termékvonala. Okostelefonokat már nem gyártott. Valószínűleg a HTC megerősödése késztette arra, hogy elhagyja a piacot. A visszatérés két dolgot jelezhet:
  • Egyre több távol-keleti OEM/ODM gyártó erősödik meg és képes a nagy gyártók igényeire szabott készülékeket építeni, megfelelő minőségbiztosítási feltételek mellett.
  • A Dell továbbra is lát esélyt arra, hogy a legnagyobb nevek mellett (Nokia, Apple, Samsung, LG, HTC, RIM) is labdába rúgjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése