2009. szeptember 15., kedd

HTC LEO - lengyelországi képanyag


A HTC Leo című komédia folytatódik. Sosem volt még olyan modell, melyről ennyi néven, ennyiféle képpel kommunikáltunk. A mostani képek viszont egyre hitelesebbnek tűnnek. A HTC Leo-ról egyre inkább egyfajta "überPDA" image alakul ki. A pletykák szerint hatalmas 4,3 hüvelykes kijelzője lesz, 1 GHz-s processzort kap majd, 3,5 mm jack fülhallgatóval használhatjuk majd, sok (320MB) Ram-mal érkezik, természetesen már WM6.5 lesz rajta telepítve, és a Wifi/GPS/BT szentháromság immár elmaradhatatlan alaptartozék.
Egyetlen dolog fájt csak, miközben a fenti képeket töltögettem.  Savanyú a szőlő! Aki folyamatosan követi a nemzetközi híreket, annak talán feltűnik, hogy az utóbbi időben egyre többször már "keleti" forrásokból is érkeznek friss hírek/pletykák, sőt ezeket az információkat több fontos nemzetközi portál is átveszi. Jelen képek forrása egy lengyel fórum, de rendszeresen jönnek orosz hírek, és nem egyszer bulgár, vagy éppen cseh fórumozók publikálnak érdekességeket. Lesz-e valaha magyar "elsőző", vagy egyszerűen Magyarországot az okostelefon gyártók is leírták már? Bekerültünk felülről a harmadik fiókba, a feledhető piacok közé, oda ahol a statisztikai zajokat tárolják? Abból, hogy a HTC európai oldalain a magyar oldal még mindig hiányzik, mi másra gondolhatnánk?


4 megjegyzés:

 1. Lássuk be, hazánk Trianon óta kis piacnak számít. Anno a legendás PDAMánia hírekkel akkor arattunk Gál Tomival a webes nemzetközi szinten is, mikor egy nagyobb kiállításról képeket közöltünk a helyszínről. De szinte lehetetlen volt bármikor máskor elsőzni. Kivéve iGO témában... :)

  VálaszTörlés
 2. Szép darab és el sem hiszem, hogy végre segédfényt is tett a fényképező mellé a HTC.

  VálaszTörlés
 3. Ez a következő PDA, mit szívesen tesztelnék. Mostanában nem nagyon csigáznak fel vasak, ez igen. :)

  VálaszTörlés
 4. Re garrotter: Köszi a kiegészítést, fel sem figyeltem rá, talán utoljára a HTC TYTN (Hermes) volt az, amiben még volt LED-flash. A HTC ProTHREE feliratnál elakadtam :)

  Re Sancho: A piac mérete persze fontos, de esetenként (pl. vietnami HTC Tatto videó, vagy a szerb ai.rs) talán az is érezhető, hogy itthon mintha hiányoznának azok az agilis gyártói termékmendzserek, akik "tolnák" az információt a tesztelőkhöz. Vagy félnek bármit is publikálni, amíg az nem "official".

  VálaszTörlés