2009. október 5., hétfő

Nem szabad leírni a Windows Mobile-t, sőt! Növekedésnek indul majd


Az iSuppli elemzései többnyire megalapozottak, így mostanira is érdemes lehet odafigyelni. A cég szerint a Windows Mobile piaci részesedése a jelenlegi 8-9% körüli szintről néhány éven belül akár a 15%-os piaci részesedésig is növekedhet. Az elemzők szerint ugyanis a Windows Mobile széles szoftvertámogatottsággal rendelkezik akár a gyártói, akár a fejlesztői oldalon. Ha a Microsoft valóban akkora erőkel koncentrál a termékre, mint ahogy azt Steve Ballmer néhány napja jelezte, akkor az operációs rendszer alapos gyártói támogatottságával új vásárlókat lehet majd szererezni, még akkor is, amikor az utóbbi időkben olyan nagy gyártók is elfordulni látszanak, mint a Palm vagy a Motorola. Az Androidos és Symian fejlesztőknek ugyanis még számos olyan szolgáltatást ki kell fejlezteniük, mellyel a Windows Mobile már most rendelkezik, és a piaci részesedés növelésében a gyors implementáció is fontos szempont lehet a hardvergyártók előtt. Az elemző figyelmeztetett az LG várható Windows telefondömpingjére. együk azt is hozzá, hogy a héten  Windows Mobile bejelentések özöne várható, hiszen itt a WM6.5.
Forráshttp://www.computerworld.com

2 megjegyzés:

  1. Balmer mondott már pár hülyeséget. :) Természetes, hogy valahogy kommunikálni kell a piacvesztést, hiszen ahogy említetted, a WinMo 6.5-t is valahogy fel kell vezetni, és a sajtónak tudnia kell kezelni. Egy ilyen elemzői bejelentés segíthet ebben.

    VálaszTörlés
  2. Igazad lehet, hogy mindenképpen segíti a felhajtást. De az LG/Samsung/HTC "nagyhalak" windows mobilozása, no meg az, hogy az AT&T is komoly HTC aktivitást mutat, akár be is indíthatja a Windows Mobile piacot.

    VálaszTörlés