2009. december 17., csütörtök

Booty Time - Legfrissebb iGO eladó - csak 3 ezerért!

De most komolyan. Akad ma olyan magát valamennyire is tájékozottnak tartó vásárló, aki elhiszi, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható Nav N Go iGO 8 árának töredékéért legális verziót vásárolhat, vagy 2500 Ft-ért szoftverfrisítést? Dehogy akad!
"A csalók jóhiszemű embereket csaltak csapdába!" - A kliséshop mai első helyezett értékesítője ezúttal a Nav N Go? Ugyan már! Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy ami ma Magyarországon iGO-fronton zajlik, az közröhej. Nevetséges egyrészt a 80-as évekből itt ragadt vásárlói magatartásformák miatt, de nevetséges bizony a hazai viszonteladók és importőrök oldaláról is. Nem beszélve azon gyártókról, akik időnként elfelejtenek gondoskodni a termékeik frissíthetőségéről, az egészen nagy nevekig bezárólag sorolhatnám A-tól H-ig, majd az M-mel folytatva. És bizony ebben a helyzetben a kiábrándult fejlesztőre is lehet némi követ vetni, mert igaz ugyan, hogy számtalan a probléma , és ilyen körülmények között nem túl nagy élmény szolgálatkésznek lenni, de hát aki még fizet, az bizony tisztességes terméktámogatást várna el a Nav N Go-tól. Mert bizony ez is hiányos. Egyetlen rövid idézettel: "Magyarok vagyunk, Európába tartunk! Hová?" (RIP Csöpi)
Az alábbi sajtóanyagban érdekes történeteket olvashatunk megtévesztett vásárlókról! Olyanokról, akik egy uszoda parkolójában, járó motorú autóból vásárolnak frissiben másolt ájgó kártyát. A mélygarázsban történő átadás-átvételt ugyan a BKV is támogatja, de bizony Warez iGO-t is remekül be lehet szerezni ilyen helyeken. És aki ilyen szemetet megvásárol, azt csak megtévesztették!? Privát véleményem szerint a vásár bizony kettőn áll. Aki képes azt állítani, hogy őt bizony megtévesztették, amikor 2500-3000 Ft-ért apróhirdetőtől vásárol egy parkolóban, az még azt is ki fogja találni, hogy a mélygarázsba pedig csak iGO-t ment kölcsönözni :)! Ilyen üdítő hírek kapcsán Ford Fairlane-t szinte kötelező idézni, meg is teszem. Főleg arra a részre gondolok, amikor a a főhös a két legfontosabb szervét emlegeti:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése