2009. december 2., szerda

LG eXpo, LG GW820 - Az LG AT&T-nél forgalmazásra kerülő modelljéhz pico projektroros kivetítő is csatlakoztatható


Az LG AT&T-nél forgalmazásra kerülő windows telefonja több szempontból is kuriózum, valahogy mégsem kelt akkora szenzációt, mint ahogy azt várhatnánk. 1GHZ-s processzorral jeleneleg még kevés készülék érkezik, de azért már elindultak ebbe az irányba a fejlesztők. Viszont a kihúható billentyűzeten felül ujjlenyomat-azonosítt is kínál a modell, legérdekesebb jellemzője pedig a lenti képen is látható felcsatolható pico projektor. Ezzel a kiegészítővel ez az első modell, mely alkalmas arra, hogy a zsebünkből elővarázsolva prezentációkat tarthassunk, a leírás szerint akár 40 hüvelykes képet is képes lesz elfogadható minőségben kivetíteni az LG eXpo.
Amerikában 200 USD-s induló áron lesz kapható, talán már ebben a hónapban. Kíváncsian várom az első komolyabb review-kat. Az alábbi források közül a phonescoopra érdemes először kattintani, sok-sok képpel egészíteti ki az eddigi információkat.
További főbb jellemzői: 3,2" rezisztív 800×480 WVGA kijelző, 1GHz proceszor, MicroSD bővíthetőség, Kihúzható QWERTY bill, beépítet ujjlenyomat-azonosító, 5 Mpix kamera, Windows Mobile 6.5, 1500 mAh akkumulátor, BT, Wifi GPS, Négysávos GSM, HSDPA,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése