2010. január 22., péntek

Bing lesz az alapértelmezett iPhone kereső?


Borzasztó érdekes pletkyát közöl a BusinessWeek, mely portál azért többnyire ellenőrzi az információforrásait, így akár igaz is lehet a közölt információ. A pletkya szerint az Apple arról tárgyal a Microsofttal, hogy a jövőben megjelenő iPhone modelleken lecserélik az alapértelmezett Google keresőmotort a Bing-re. Innen Magyarországról az esélytelenk nyugalmával olvasgathatjuk az ilyen híreket, de Amerikában ez azért elég komoly jelzésnek számít. Ha a pletkya igaz, akkor az Apple ezek szerint immáron jobban tart a a Google-től, mint a Microsofttól. Még a végén haverok is lesznek :).

1 megjegyzés:

  1. A Google túlnőtte önmagát. Az Apple esetében hülyén jött ki, mikor bekerült a szzifonba, bejelentette, hogy okostelefont készít, no meg a voice szolgáltatására is ráfeküdt jobban.

    A MS kevésbé erőszakos mostanában, bár mindenbe beleüti szintén az orrát. Azonban op.rendszer területen bénázott a Vistával a desktop szegmensben, egy kicsit azért magyarázni kellett a Win7-t, mire jöttek az első szakmai és felhasználói tapasztalatok. A mobil piacon ki tudja, mit jelent a WinPho 7 megjelenése, sok a szkeptikus. A böngésző területén is nagyon sok stratégiai partnert kell meggyőznie az IE6 és IE7 hack-ek elhagyási kénszere miatt, hogy miért is jó az IE8, miért éri meg IE8-ra optimalizálni a szétcseszett weboldalakat.

    Most az MS könnyebben eladhatónak tűnik a kereső piacon. Nem tartalmazza az MS,nevét, és nem akar a nagytesó erőszakosan segítő szándékával mindent magának.

    VálaszTörlés