2010. január 21., csütörtök

Új front nyílt - Nokia Öröknavigáció ingyen


Hamarosan nagyon át kell gondolni mindenkinek, hogy érdemes-e hagyományos navigátort venni, várni és/vagy költeni a frissítésekre. A leckét még a Copilot néhány órával ezelőtti bejelentésének is feladja a NOkia, mától ingyenesen tölthető jópár Nokia telefonra a Nokia Maps. Egyszerűen vegyünk egy Nokia okostelefont, töltsük le a mostantól ingyenesen elérhető Ovi Maps térképeket és agyő problémák!
Egyelőre csak a következő modellekkel kompatibilis, de akinek ilyen gépe van, az közel 80 ország térképfrissítéseit kapja meg teljesen ingyenesen: Nokia X6, Nokia N97 mini, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230.
Pár hete arról értekeztünk, hogy a Google Maps Navigation hogyan fogja megváltoztatni a piacot, lebontja-e az eddigi értékesítési stratégiákat, pánikot okoz-e a piaci szereplők között? Itt a válasz: IGEN. És folytatódik a Smartphone-War, ki következik? Samsung, Google, HTC? Mit lehet még ingyen adni? Talán a beszélgetést....
Forráshttp://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése