2010. február 24., szerda

MWC2010 - Hol lehet megvenni? Expansys!


Az eXpansys összegyűjtötte a legérdekesebb MWC bejelentéseket!
Vásárolhat 0% ÁFA-val, azaz nem kell finanszíroznia (EU adószámmal) vagy kedvezőbb, 19,6%-os francia ÁFA mellett rendelheti meg a jövőben megjelenő, az MWC 2010-en bejelentett modelleket.
Néhány gyakori kérdés és felelet
Miért érdemes előrendelést tenni? Mert így az adott termékkel foglalkozó beszerző nagyob volument rendel és biztosan jut Önnek is már az első beérkezéskor!
De ha előrendelek, át is kell vennem?! Nem. Aki előrendelést tesz, az a termék érkezésekor újabb értesítést kap, így ekkor is elég majd edöntenie, hogy szüksége van-e még az előrendelt termékre?
Csak ilyen "sokára" lesz? Az eXpansys oldalain megjelenő információk a beszállítói készletinformációk alapján generálódnak. Akár naponta többször is változhatnak, ahogy a beszállítói oldalon változtatnak. A folyamatosan frissített információnak így előnye és sajnos hátránya is van. Előny, hogy bizonyosan friss, de hátrány, hogy néha bizony egyből látszik, ha valami csúszik/módosul.
Van aminél még nincs ár, menyi lesz? Az oldalakra akkor kerülnek fel az árak, ha a beszállíói rendszerekbe mág lehet rendelést is felvenni. Jelenleg a HTC modellek árai már megjelentek, hamarosan a többi is várható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése