2010. március 16., kedd

Mobilarena HTC Legend teszt! Csillagmentesen is vásárolhat! Csak úgy kéne!Kétcsillagos országba talán nem is való ennyire jó készülék. A Mobilarena is elkészítette HTC Legendről szóló tesztjét, melynek főbb megállapításai nagyon is helyénvalók:
  • Az készülék külalakja exkluzív, talán az elődnek tekinthető Hero-nál kevésbé osztja majd meg a vásárlókat
  • A sebesség megfelelő, az új Android jól teljesít, igaz a hardver nem a legfejlettebb
  • A tegnapi PDAplus tesztben említett WiFi és Bluetooth problémákat a Mobilarena nem tapasztalta
  • Részletesebb beszámolók kapunk a készülékkel érkezőWidgetekről, idézem: "Nézzük hát a listát: analóg óra (A), könyvjelzők (H), naptár (H és A), óra (H), Facebook (A), Lábnyomok (H), Friend Stream (H), e-mail (H), üzenetek (H), zenelejátszó (H és A), hírek (H), névjegyzék (H), fotó album (H), képkeret (H és A), erőforrás szabályzó (A), keresés (H és A), beállítások (benne: repülős mód, Bluetooth, GPS, mobilhálózatok, WiFi (H)), tőzsde (H), szinkronizálás (H), Twitter (H), időjárás (H), YouTube (A)."
  • Eddig is tudtuk, de jó arról is olvasni, hogy a gép az egyik legjobb mobilböngészővel érkezik
  • Talán nem árt hangsúlyozni, hogy beépített FM rádiót is tartalmaz a készülék, ez az előd HERO-ban nem volt.
Nem véletlen, hogy a modellt a különösen ajánlott kategróiába sorolta a Mobilarena. A teszt végére került a fekete leves, a vásárláshoz ajánlott partnerek felsorolása. Számomra teljesen érthetetlen, hogy egy olyan neves portál, mely amúgy többnyire megbízható és értékes írásokat közöl, az miért nem hívja fel olvasói figyelmét a két csillaggal jelölt használt (nulla perces) árképzés veszélyeire?! A Mobilarena két forgalmazót nevesít a tesztjében, de nem hívja fel a figyelmet arra, hogy az egyik forgalmazónál normál, új és bontatlan készüléket vásárolhat az olvasó, miközben a másik oldalon jó 10 000 forinttal kedvezőbb áron valamit, ami már használt, de azért nulla perces. A teszt megjelenésekor a HTC oldalain is ajánlott kiemelt forgalmazónál csak ez az új és bontatlan modell van, a másik ajánlott oldalon pedig kizárólag ez az "izélt" verzió van raktáron. Az olcsóbb az a kibontatlan használt készülék, melyet 0 percet használtak. És ezt többnyire készséggel el is kell hinnünk, hiszen  "a Mobilarena különösen ajánlotta". Esküszöm veszek is egyet csak még kivárom, hogy 2 db 54 000 Forintossal fizethessek érte.

Nem szeretnék senkit "kétcsillagos" termékek vásárlására bíztatni, ezért két forrásból többféle árat is kínálok, hátha akadnak még olyanok, akik...
A fenti vásárlási lehetőségek közös eleme, hogy sehánycsillagosak. Új és bontatlan modellek! Jogilag sem használtuk őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése