2010. március 31., szerda

UPDATE: HTC DESIRE 04/02: EXPANSYS.HU - 04/06: PDATECH.HU

FRISS HÍR: MAI HÍR SZERINT 04/02-án érkeznek az első készletek az EXPANSYSHOZ, hozzánk az ünnepek miatt így 04/06-ra érkezhet.


Továbbra is az a biztos, amit már kézben fogunk, de a mai tájékoztatás szerint pénteki érkezésre lehet számítani, több, mint  2000 db-ra, ebből szabad készlet még a fele!

Igyekszem mindenkinek összefoglalni, mit tudunk most:


Kérdés-Felelet:
 • K: Barna? Más szín nincs? V: Aki simeri a HTC féle barnát, az tudja, hogy amolyan barnás-fekete  szín valóban. A Touch2 Ezüst vs Barna verzióból a Barna foigyott jobban. A Desire féle ezüstről nincs még információnk
 • K: Különbözeti ÁFA? Használt 0 perces van-e?  V: Ilyennel nem foglalkozunk, nem is fogunk. Valami nem tisza vele, így nem fogunk ilyet értékesíteni. Aki 0%-os ÁFA-val szeretne vásáűrolni, közösségi adószámmal tudja az eXpansyson megfenni, de ez normál jótállással rendelkező és vadonatúj modell.
 • K: Biztos az érkezés? V: A HTC 2005 óta nem szállított sosem biztosan a megjelölt időpontokban. Az mai tájékoztatás szerint ez van.
 • K: Miért jó előrendelni?
  F: Mert amint bejön, értesítést kap és eldöntheti, hogy kell-e vagy sem! Mert biztosan jut a készletekből. Bár most még van bőven szabad, eladatlan mennyiség, de ha szűkül a keresztmetszet, akkor érkezési sorrendben kerül sor a kiszolgálásra!
 • KHol rendeljek?
  F: - eXpansys.hu -  0% vagy 19,6% ÁFA-val EUR-ban vásárolhat: ITT
      -
  pdatech.hu - normál forintos vásárlás 25% ÁFA-val: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése