2010. március 25., csütörtök

Vásárlás: HTC Desire - Mikor lesz?

A HTC Desire iránti érdeklődés szokatlanul erős, ennek ellenére előrendeléseket nem látni. Igyekszem mindenkinek összefoglalni, mit tudunk most:

- Beszállítónkhoz jelentős mennyiségű készletek érkeznek (>2000 db)
- A ma látható berékezési szállítási dátum 2010/04/05. Ez folyamatosan változhat.


Kérdés-Felelet:

 • K: Barna? Más szín nincs? V: Aki simeri a HTC féle barnát, az tudja, hogy amolyan barnás-fekete  szín valóban. A Touch2 Ezüst vs Barna verzióból a Barna foigyott jobban. A Desire féle ezüstről nincs még információnk
 • K: Különbözeti ÁFA? Használt 0 perces van-e?  V: Ilyennel nem foglalkozunk, nem is fogunk. Valami nem tisza vele, így nem fogunk ilyet értékesíteni. Aki 0%-os ÁFA-val szeretne vásáűrolni, közösségi adószámmal tudja az eXpansyson megfenni, de ez normál jótállással rendelkező és vadonatúj modell.
 • K: Biztos a 04/01-es érkezés? V: A HTC 2005 óta nem szállított sosem biztosan a megjelölt időpontokban. Az elmúlt 3-4 bevezetés esetén nagyjából trathatók a megjeleölt időpontok, 1-2 nap csúszás mindenho, van/lehet. SŐT! Az elmúlt 2-3 nagyobb bevezetésnél azt tapasztaltuk, hogy a néhány darabos rendelések gyorsabban menek a disztribúciókhoz, így pl. az eXpansys volumenrendelését megelőzően lehet más csatonának akár hamarabb is készlete. Mindenki előtt akarja megkapni? Mi is! De ettől még nem szabad elfelejteni azt sem, hogy aki először tesztel, először szembesül az esetleges problémákkal is. Senkit nem akarunk elriasztani, de sajnos a tények sokszor azt mutatják, hogy a felfokozott érdeklődésre érkező bevezetéseknél a "második körösök" járnak igazán jól.
 • K: Miért jó előrendelni?
  F: Mert amint bejön, értesítést kap és eldöntheti, hogy kell-e vagy sem! Mert biztosan jut a készletekből. Bár most még van bőven szabad, eladatlan mennyiség, de ha szűkül a keresztmetszet, akkor érkezési sorrendben kerül sor a kiszolgálásra!
 • KHol rendeljek?
  F: - eXpansys.hu -  0% vagy 19,6% ÁFA-val EUR-ban vásárolhat: ITT
      -
  pdatech.hu - normál forintos vásárlás 25% ÁFA-val: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése