2010. április 22., csütörtök

HTC Desire teszt vagy ár? Hogyan döntsön, hol vásároljon? Dezsőt csak szeretni lehet!

Szinte napra pontosan a modell megjelenését követő második héten a hazai legnagyobb szakkereskedő jelentősen, több, mint nettó 14 000 Forinttal ejtette az árakat! Innentől kezdve már igazán kiváló áron vásárolható meg az egyik leginnovatívabb okostelefon-modell. Átmenetileg a hazai beszerzésből származó modellek valamivel kedvezőbb áron kaphatók, mint külföldön, sőt! Extrém példa is akad, hiszen ma éjszaka a nem tisztázott jogállású "használt, de nulla perces" modellek ára jelenleg összeér a legális 25% ÁFA-s bontatlan és két év jótállással értékesített modellek árképzésével! Így a legnagyobb hazai portálokon is megjelenő kétesebb értékesítők forgalma talán picit mérséklődni tud és a legnagyobb hivatalos értékesítő által generált extrém kedvező árszint elindítja a piac megtisztulását. Sajnos az is lehet, hogy lejjebb nyomja majd a kétesebb kínálat árait is! Nettó 100 000 Ft- környéként ennyire jó modellt még sosem értékesített a HTC Magyarországon!
Mi több, tesztek és bemutatók tekintetében sem olvasni olyan alaposabb értékelést, ami negatívan mutatná be a készüléket. Ez egyaránt igaz akár a hazai, akár a nemzetközi bemutatókra, tesztereményekre! A fontosabb hazai bemutatókat az alábbiakban össze is foglaltuk:

Összegezve tehát kiváló az ár és kiváló a modell, lényegében alig akad olyan okostelefon a jelenlegi magyar piacon, ami felvenné a versenyt a HTC Dezsővel (ma nevezte így vki, tetszik)!

Vásárlás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése