2010. április 14., szerda

Vásárlás - HTC Desire: Már megint miért nincs?

Csepegtetve érkeznek a HTC Desire készletek a nemzetközi disztribúciókhoz. Forrásaim szerint többezer darabos megrendelések állnak kiszolgálatlanul az első szintű disztribútoroknál. Az eXpansys eredetileg rendelt többezres nyitókészletének is alig 20%-a került eddig leszállításra, egy ma reggel beérkezett 300 db-s szállítmány egyetlen óra alatt került értékesítésre Európa-szerte, azaz egyelőre "csepp a tengerbe". Pontos indoklás nincs, de valószínűleg a múlt héten indult késedelem oka az, hogy a készleteknek frissítve kell megérkezzenek a vásárlóhoz, ez pedig időt vesz igénybe a beszállítói oldalon is.
Mit tehet az akinek szüksége van Desire-re?(megjegyzem mindenkinek szüksége van rá, csak esetleg még nem tud róla ;) RENDELÉS - A jelenlegi helyzetben, meglátásom szerint még legalább 4-5 napig az kapja majd meg a készülékét, aki rendelést ad le, így biztosítható csak, hogy érkezési sorrendben szép sorban kapja meg készülékét.
Aki most azt hiszi, hogy ez ügyes kereskedelmi fogás, nem az. A készülék kiváló, gyors, a hazai tesztelők egyike sem számolt be eddig komolyabb negatívumról (Jómagam és talán az Android portál tesztje írt csak a gyengébb akku-kapacitásról, de azóta stabilizálódik nálam is a töltési ciklus). Ugyanakkor a kereskedelmi csatornákba nem kerül elég, tehát sorbanállás van. Az eddigi HTC bevezetések esetében is volt az induláskor késedelem, vagy szállítási probléma, a Desire esetében viszont a sorbanállás elhúzódni látszik, tehát akik frissen kapnak kedvet a modellhez és hajlandóak beállni a sorba, azok biztosan megkapják, aki viszont azt várja, hogy az egyes webáruházakban majd megjelenik a modell "készletről" jelzéssel, annak türelmesebbnek kell lennie, mint a korábbi HTC modellek esetében.


VÁSÁRLÁS:
eXpansys.hu -  0% vagy 19,6% ÁFA-val EUR-ban vásárolhat: ITT
pdatech.hu - normál forintos vásárlás 25% ÁFA-val: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése