2010. június 22., kedd

Apple iOS 4 Már letölthető a frissítés Apple 3G és 3G S tulajdonosoknak

Már tölthető az Apple IPhone 3G és 3GS és az újabb iPod Touch modellek tulajdonosai számára a  legújabb Apple operációs rendszer. Az operációs rendszer -Steve Jobs szerint- több, mint 100 újdonsággal rendelkezik. Mind bemutatni nem lehet, de néhány fontosabb újdonságot érdemes kiemelni:
 • Multitasking - Sokáig támadási felület volt ez az Apple-el szemben, de a több szálon futó, vagy esetleg a háttérben internet-kapcsolatot használó alkalmazások számára az új operációs rendszer már rendelkezik ezzel az opcióval (persze az Appstore sok-sok alkalmazása közül nem mindegyik fogja ezt tudni, de idővel megoldódik majd ez a kérdés)
 • Alkalmazáskönytárak - A klasszkus "folder"-szemlélet beépül az új operációs rendszerbe is, szabadon alakíthatunk ki gyűjtőket, pl. játékok egyéb kledvenc alkalmazások számára, így könnyebben elérhetővé tehetők bizonyos alkalmazások.
 • Még jobb e-mail támogatás - Adatvédelmi és támogatottsági szempontból is javult az új operációs rendszer. Már több MS Exchange accoutot is támogat, de a levelezés "szálakba" szervezése, azaz egy-egy levél teljes áttekintése is megoldásra került.
 • iBooks - Az Apple iPAD igen erőteljes 22%-os piaci részesedéssel rendelkezik a könyvolvasók piacán (lényegében az Apple letöltései alapján mért szám ez). Aki pedig egyszer már megvásárolt egy könyvet, az miért ne olvashatná az új iPhone-on is? Tehát szerves alkalmazássá vált az elektronikus könyvolvasás és a könyvletöltés az Iphone-ra is.
 • Bing, Yahoo, Google keresők - Steve Jobs előadásán meglepő módon a Microsoft iPhone-ra optimalizált keresőjét favorizálta, bár a bemutatón még az A google látszott alapértelmezett keresőnek, de a Bing a tematizált, lapokra bontott találtat-listájával talán jobb megoldás.
 • Nyelvhelyesség ellenőrzés - A jegyzeteknél vagy a levelek írásánál jól jön a helyesírás ellenőrző, mely a magyar nyelvet is támogatja.
 • Wireless billentyűzet támogatás - Bluetooth billentyűzetek támogatása is beépült a rendszerbe
 • Wallpaper - A home képernyő háttérképe is cserélhető.
VÁSÁRLÁS/ELŐRENDELÉS:
Fekete 32 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fekete 16 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fehér 32 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fehér 16 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Forráshttp://www.boygeniusreport.com

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése