2010. június 24., csütörtök

Apple iPhone 4 - Első napi problémák a készülékek kb. felénél

Előző írásunkban csak jeleztük, hogy többen webszerte problémékról panaszkodnak az első napos iPhone 4 tulajdonosok közül. Az Engadget tesztvideója is felkerült a netre. Úgy tűnik, hogy a két antennát (GSM és WiFi/BT/GPS) érintéssel össze lehet zárni, de akár tenyérben tartva is jelentősen csökken a teljesítmény, melynek eredménye főleg a telefonáláskor problémás, nincs megfelelő térerő vagy bomlik a hívás. A készülékhez vásárolható tok, illetve az Apple által is hirdetett "Bumper" PU vagy műanyag tokkal használva a jelenség nem idézhető elő, tehát a megoldás egyelőre ez. Másik "megoldásként" tessék jobkézzel telefonálni :) A bemuattott videó szerint ekkor jobb lesz a vétel :) Blama vagy sem, de azt gondolom, ezt ismeg fogja oldani a gyártó.


Többen jelezték azt is, hogy a kijelzőn furcsa elszíneződés látható. A legtöbben jobb oldalt a képernyő alján jelzik ezt a problémát, de akadnak mások, akik máshol jelzik ezt. 
A fenti hibajelenségeket közel 30 000 friss tulajdonos válaszai alapján regisztrálta a portál. Természetesen nincs kőbe vésve, hogy mindenki valóban az igazat jelöli, de bízzunk abban, hogy a számok jól reprezentálják a valóságot.
Forrás: Videó itt-http://www.engadget.com, Szavazás-http://www.engadget.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése