2010. június 19., szombat

Új Acer Android okostelefon - Acer BeTouch E120


Az Acer újabb Androidod okostelefonja a képek alapján korszerű külsőt és elfogadható műszaki specifikációkat kapott, így a vélhetően belépő árszintet célzó készülék mindenkinek jó választás lehet, aki kedvező áron szeretne megismerkedeni az Android mobil operációs rendszerrel, szükséges van a folyamatos internet elérésre, szeret közösségi szolgáltatásokat használva folyamatosan kapcsolatban lenni barátaival, ismerőseivel.
Fő jellemzői: 54x104.5x14mm, 105g, Google Android 1.6 , 416MHz CPU, 256MiB RAM, 512MiB ROM, 2.8" 240x320 TFT LCD kijelző, 3.5mm audio jack, GSM, HSDPA, microSDHC, micro-USB port, Bluetooth, WLAN, FM radio, accelerometer, 3.1MP kamera, 1500mAh akku
Forráshttp://www.mobileburn.com

2 megjegyzés:

 1. Azért az 1.6-os Android egy most beharangozott telefonnál nem valami szimpatikus...

  VálaszTörlés
 2. Ez így igaz.

  De ez nem csak az Acer esetében van így, a Sony Ericsson esetében is kijött az X10 A1.6-al és frissítési ígérettel. Az okot nem látom pontosan, talán azért teszik ezt így, mert pl. már régóta fejlesztik és tovább nem akarnak várni. Inkább kihozzák és aztán -ha majd megy- frissítik esetleg A2.1-re, vagy Froyo-ra.

  Az is lehet, hogy eszében sincs frissíteni, hiszen a specifikációi alapján ez egy belépő okostelefon, mindennapi alapműveletekhez tökéletes, azaz oylan piacnak szánja, akit amúgy sem nagyon érdekel az újabb és újabb op. rendszer.

  És ne zárjuk ki azt sem, hogy a forrás megbízhatatlan, vagy időközben mégis erősebb Android lesz a vége. Nem az Acer lenne az első, aki menet közben változtat a specifikáción.

  VálaszTörlés