2010. június 11., péntek

Vásárlás: iPhone 4 - Június 24-től kapható?!


A kép forrása: http://www.engadget.com
Az Amerikában 199 és 299 USD árszinten indulnak az Apple legújabb okostelefonjának értékesítései. A 2 éves hűségnyilatkozattal megvásárolható Apple iPhone 4-nek Európában kártyafüggetlen verziói is lesznek,  legalábbis korábban Franciaország kifejezetten úgy engedte csak be a piacaira az Apple-t, ha Steve Jobs  "unlocked" modelleket is értékesít. Elméletileg és az Apple WWDC 2010-en elhangzott bejelentések szerint hamarosan kapható a készülék. Ha pedig lesz, akkor az azt jelentio, hogy az eXpansysnál is megvásárolható a gép. Az első heti előrendelések alapján a fekete 32 GB-s verzió a legnépszerűbb.

VÁSÁRLÁS/ELŐRENDELÉS:
Fekete 32 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fekete 16 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fehér 32 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Fehér 16 GB iPhone 4 - 0% v. 19,6% ÁFA-val
Miért érdemes előrendelni?
  • Rendelési szándékát így tudja legegyszerűbben regisztrálni.
  • A rendeléseket érkezési és fizetési sorrendben szolgálják ki, tehát ha nem gondolja meg magát, vagy nem kap máshol, itt biztosan lesz.
  • Minden változásról értesítést kap
Lemondható-e az előrendelés?
Természetesen. Az előrendelés semmire nem kötelez. Olvassa el az eXpansys vásárlási feltételeit!
Ha nem adok le előrendelést, akkor milyen kár érhet?
Egyetlen kár érheti, később jut hozzá. Rendszerint az Apple termékei nagy csinnadrattával érkeznek a kereskedőkhöz , aminek köszönhetően sosincs elég. Aki nem ad le előrendelést, esetleg csak a második, harmadik beérkezésből kaphat. Azaz az előrendelésnek nincs kockázata, elmaradásának viszont az a kockázata, hogy nem jut időben iPhone 4-hez.
De mégis mennyi lesz az ára?
Becsléseim szerint a 16GB-s kb. 600-620, a 32 GB-s kb. nettó 700-720 EUR körül várható. Ha most felteszi a "nem sok ez kicsit" kérdést, akkor ez már mindenkinek a magánügye. Persze, hogy sok és persze, hogy egy Apple iPhone-ról beszélünk.  Eddig mindig el tudták adni az aktuális, megbízható jótállással rendelkező Apple modelleket ennyiért, az 2 nap alatt keletkezett európai előrendelések alapján azt gondolom, most is inkább a "miért nincs már megint" probléma lesz a hangsúlyosabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése