2010. július 19., hétfő

Antennagate - Üzengetések

A kép forrása az endgadget livelblogja
Steve Jobs pénteki prezentációján az Apple vezetője azt bizonygatta, hogy az Iphone 4 esetében tapasztalható térerő-probléma nem csak az Apple, hanem más gyártók termékeinél is megfigyelhető. Nem meglepő, hogy az említett és a nem említett, de versenytárs gyártók szinte mindegyike reagált is erre. Ekkora ziccert ugyanis nem lehet nem leütni:
RIM: Az a kísérlet, hogy az Apple a saját tervezési hibáit másra kenni, illetve igyekszik elmaszatolni a problémát, felháborító. Egy biztos, a Blackberry készülékeket soha nem kell majd tokba tenni ahhoz, hogy használhatók legyenek.
Nokia: 1988 óta építünk beépített Antennás telefonokat, mindig is odafigyeltünk erre.
HTC: A Droid Eris esetében csak a felhasználók 0,016%-a jelzett gondokat, közel negyvened annyian, mint amennyit az Apple elismer
Motorola: Semmiképpen sem igaz, hogy minden készüléket egyformán érint az Apple által bemutatott probléma. Saját vizsgálataink azt igazolják, hogy a Droid X sokkal jobban teljesít, mint az Apple iPhone 4.
A nagyobb gyártók reakciója teljesen érthető és logikus, mindenkinek jól jön, ha a versenytárs hibázik. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a sajtó sem nyugszik, valószínűleg még egy jó darabig annak az elemzéseit fogjuk olvasni, hogy nem járt volna jobban az Apple, ha egyszerűen csak kiáll és elismeri, hogy bizony érzékenyebb az új antenna-design, mint másoknál?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése