2010. július 6., kedd

HTC Desire már 55 USD-ért - T-Mobile UK


Időről-időre igyekszünk fájdítani a szíveket, most is ez következik. A HTC Desire versenyképességét növelendő a T-Mobile UK immáron 55 USD-nek megfelelő belépő díjért kínál hűségnyilatkozattal egybekötött HTC Desire csomagokat. A csomagban 100 perc ingyenes beszélgetés, 100 SMS és 3GB adatforgalom foglaltatik még benne, ennek havi díja 30 USD. Tehát alig 13000 HUF-ért vihető és havi 6-7000 Ft-ért igen jól használható a világ egyik legjobb Androidos telefonja. A magyarázatok szerint az Apple iPhone 4-el komolyan versenyző csomagot kívántak építeni, ezért az árejtés.
Vélemény: A hazai mobilszolgáltatók valahogy nincsenek sem versenyre kényszerítve, de  talán a piacot sem látják ahhoz, hogy ennyire kiváló csomagokat tegyenek le az asztalra. A fenti árejtés talán a Desire kártyafüggetlen eladásaira is hatni fog és heteken belül talán 30-40 EUR-ral esik a termék ára.

2 megjegyzés:

 1. Szia!

  Most ebben mi a különös? Csak mert keresem a T-Mobile UK oldalán, és nem lelem. Csak olyat, ahol amúgy is ingyen adják a Desire-t. Azzal tud többet, hogy 3GB a havi adatforgalom? Néztem a forrást, de sehol nincs hivatkozás a T-s oldalra, ahol megnézhetném. Van tipped? :)

  Ismo a PFC-ről :)

  VálaszTörlés
 2. - Eddig a T-mobile UK 24×30GBP-s, azaz 720 GBP-s csomagban árulta a 2 év hűséges Desire-t.

  - Pár hete mindenhol arról írnak, hogy a szolgáltatók többsége kezdi elfelejteni a "korlátlan" internet fogalmait és olyan csomagokat kínál, melyekben limitált a forgalom, de magas, mint pl. ebben a hírben.

  - A mostani desire hír újdonságérték az, hogy olcsóbb lett a csomag összára. Ha nem konvertálgatjuk, hanem az intomobile-os linkeken visszalépkedünk a T3-hoz, ott 35,99+18×20=395,99 GBP a csomag ára.

  VálaszTörlés