2010. július 12., hétfő

HTC Wildfire - Itthon elsőként a Speedshoptól!

Szokás szerint az országban elsőként a Speedshopnál kapható a HTC legújabb Android 2.1-es készüléke a Wildfire. A több színváltozatban is rendelhető okostelefonból egyelőre csak a sokak által talán  legelegánsabbnak tartott HTC-szín a Metal Mocha került forgalomba. Pár hete még a Vaterán harcoltunk ezért a készülékért, és bár egy sikeres licittel nemes célt támogattunk volna, a tisztázatlan ÁFA-játékszabályok miatt akkor lemondtam a Vaterás alkuról. Nem bántam meg. A Speed-es verzió sokkal jobb vételt jelent,  mától raktárról elérhető!
A készülék induló ára a korábban beharangozott árszintnek megfelelően alakul, bruttó 100 000 forint alatt juthat mindenki a HTC modelleken megszokott és az egyik legkorszerűbb Androidos kezelőfelülethez. A HTC Wildfire értékálló készülék lehet, ugyanis a HTC eddigi bejelentései alapján az Android 2.2-t, azaz a Froyo-t a Wildfire is az elsők között kapja majd, meg, így aki most váltana Androidra, de nem szeretne várni, az stabil, értékálló készüléket kaphat a Speedshoptól.
A modell főbb jellemzői: Android 2.1+ Sense; 3,2" 240×320 QVGA kapacitív kijelző, Qualcomm 528 MHz; 384/512 MB / microSDHC; HSDPA; Bluetooth 2.1, WiFi, A-GPS; FM-rádió; 5Mpix kamera; 3,5 mm jack, microUSB; 1300 mAh akku;  G-szenzor, Dig. iránytű (régiófüggő), Proximity (fény/közelség érzékelő); Méretek/Tömeg: 106,75mm x 60,4mm x 12,9mm, 118 gramm
Pár sorban tehát egy kellemes ár/teljesítmény kombinációval bíró, az első tesztek szerint is kiváló anyagminőséggel rendelkező okostelefont kínál a HTC-forgalmazó.
Érdemes gyorsan átgondolni, az első vásárlók ugyanis a Wildfire mellé egy hangnavigációt nem, de Teljes-Európa térképkollekciót tartalmazó Sygic Lite Navigátor is kapnak ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése