2010. július 8., csütörtök

HTC Wildfire teszt, vásárlás - 3G.CO.UK - Kinek ajánlható?

Az eXpansys többszáz készüléket értékesített a HTC Wildfire első verziójából, így elindultak. Egyelőre csak az alap HTC-s színben elérhető a legújabb "középosztályos" HTC okostelefon. A kedvező árszint miatt vonzó készülékről az Engadget az elsők között készített bemutatót és nem volt elragadtatva a modelltől, így érdemes kiemelten  azon pontokra koncentrálni  3G.CO.UK értékelésében, ami az amerikaiakat kiborította.
  • A készülék külalakja, összeszerelési minősége megfelel az elvárásoknak. Ma a világ élvonalába tartozó összes okostelefon gyártóról elmondható ugyanez, így ez inkább tény, mint érték.
  • A HTC Sense kezelőfelület és az Android 2.1 összességében tulajdonképpen ugyanazon felhasználói élményt képes garantálni, mint a nagyobb társak, azaz a Desire és a Legend. A műszaki tartalom tekintetében mindkét említett modellnél gyengébb, de az "androidozás" élményét már ez is engedi megtapasztalni. Véleményem szerint ugyan maradéktalanul élvezni nem hagyja, de a készülék ára kompenzálhat.
  • A nem teljesen standard képernyőfelbontás miatt az internetböngészés nem annyira kényelmes, mint a nagyobb felbontású társakon, erősen pixeles a kép, nem korszerű.
  • A hivatkozott értékelésben nem került kiemelésre az Engadget által tapasztalt másik hiányosság, miszerint az Android Marketen amúgy ingyenesen is fellelhető alkalmazások egy része nem elérhető a Wildfire tulajdonosok számára, hiszen a modellek csekély száma miatt a fejlesztők erre a képernyőfelbontásra (240×320).
Összességében a készülék nem rossz, a nettó 250 EU-s induló áron azoknak ajánlott, akik elsősorban az alapfunkciókat szeretnék használni (Telefon, SMS, PIM, MP3, szöveges olvasgatás), komolyabb multimédiás igényekre (pl. konvertáltatlan videó), mindennapi internetezésre, vagy éppen szórakozásra, kikapcsolódásra magasabb osztályba tartozó, erősebb modellt ajánlottabb vásárolni.

Vásárlás, előrendelés:
HA MOST AD LE ELŐRENDELÉST, AJÁNDÉK AUTÓS TÖLTŐT IS KAP, KATTINTSON:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése