2010. július 1., csütörtök

KIN1 (KIN ONE) és KIN2 (KIN TWO) - Nem való Európába, leállítva!?

Jacek Edward Rutkowski most biztosan örül majd, hiszen a KIN, avagy korábbi kódnevén a Pink projekt sem váltja be a Microsoft vérmes reményeit. A hivatalos bejelentések szerint a Microsoft úgy döntött, hogy nem szeretne egy esetleges európai buktába is belefutni, inkább meg sem próbálják a honi tinikre tukmálni a KIN1 és KIN2 közösségi mobilokat. A hivatkozott blogger által csak egyszerűen IDIOT-PHONE-nak titulált KIN-be álítólag olyan 400 millió USD-t ölt a Microsoft, de eddig csak minimális eladásokat realizált a Verizonnál. A teljes terméktámogatást nem tervezik leállítani, de azért elég nyilvánvaló, hogy ettől az alig 3 hónapos terméktől nem sokat vár tovább a gyártó. Piaci tapasztalatszerzéshez a Microsoft azért dörzsöltebb, a Windows Phone 7-be is sok-sok tapasztalat emelhető majd át, de kétségtelen, hogy valahogy a Microsoft úgy 2009 közepe óta nem akar karakteresen felfelé ívelő pályára állni.
Azon felül, hogy az msmobiles kárörömmel vegyes elégedettségén jót mosolygunk és persze el kell ismerni, hogy a portál az elejétől fogva sz@rozta a modelleket, azért emeljük ki, hogy a mostani bejelentés bizony elég súlyos tapasztalatokat adhat a mindennapi vásárlónak is. Ha már a világ egyik legnagyobb vezető szoftverfejlesztőjének termékbevezetését is pillanatok alatt leállíthatják, akkor tényleg kinek hihet a vásárló?
UPDATE: Örülünk Jacek is írt közben, fenyegeti az MS WP7 dolgozókat, hogy nekik is kinéz a lapát, ha nem szedik össze magukat :)
Forráshttp://www.boygeniusreport.com

1 megjegyzés:

  1. Annyira, de annyira ciki ez a MS-nak. Ráadásul a legnagyobb PDA partnerük, a HTC meg közben szépen áttér teljesen Android alapokra, amíg a WP7 tovább késik.

    A MS kitalálta ezt a három gombos baromságot megkötésként, továbbá legyártott két sikertelen eszközt, és most beég vele. Aki nem tud hw-t tervezni, az ne tervezzen hw-t.

    VálaszTörlés