2010. július 19., hétfő

Samsung Galaxy S i9000 PDAplus Teszt - ajánló

A Samsung Galaxy S i9000-ről eddig szinte csak pozitív véleményeket olvastam, legutóbb talán a Technet elemzése győzött meg arról, hogy érdemes a Desire cseréjén gondolkozni. A PDAplus is elkészítette -és szokás  szerint alaposabb mérésekkel alá is támasztotta- saját Galaxy S i9000 értékelését, mely alapján már mégsem annyira egyértelmű a kép. Nem feltétlenül kritizált modell a Galaxy S, de a szerző véleménye szerint bizony akadnak itt is problémák, ráadásul ezeket a portál több teszt eredményével igazolta is.
Korábbi egyéb bemutatókhoz hasonlóan a pdaplus értékelése is a kicsi műanyagos design-ról, mint negatívumként szól. Persze egy erős modell esetében ez elnézhető, még akár a kamera-gomb hiánya is tolerálható volna, ám a szokatlan kialakítású vezérlőbillentyűk már inkább zavarónak mondhatók (nincs keresés, nincs "kurzor").
A teszt készítője lassulásokról is beszámolt, ami az erős processzor és az 512 MB memória mellett nem indokolt. Számomra ez azt is jelenti, hogy esetleg érdemes a Galaxy S esetében az Android 2.2 Froyo frissítést kivárni, és csak aztán beugrani a vásárlásba. A teszt erőssége a már említett mérésekben rejlik, több tesztszoftver segítségével a grafikus teljesítményt leszámítva a Desire jobban teljesített, mint a Galaxy S. Így  azoknak, akik még mindig nem döntöttek arról, melyik Androidos okostelefont vegyék, ha high-tech-re vágynak, megint fel van adva a lecke.
Aki megteheti, itt veheti meg 0% vagy 19,6% ÁFA-val:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése