2010. július 21., szerda

Shipped-Roms.com - nem fejlődik, Conflipper nem csinálja tovább

Júniusban adtunk hírt arról, hogy a HTC felszólította a Shipped ROMS oldal üzemeltetőit, hogy fejezzék be szerzői jogaik megsérétsét. A tárgyalások eredményeként az oldal mögött álló, Conflipper nick-kel kommunikáló Tommy Hofmann és a HTC megegyezett, hogy az oldal maradhat, de a jövőben nem tölthet fel információkat. Így pedig már nem sok értelme van a munkának, ezért az oldal motorja úgy döntött, hogy feladja, más tevékenységekkel foglalkozik a jövőben.

3 megjegyzés:

 1. csak az XDA menjen tovább akkor nincs gond :D

  VálaszTörlés
 2. Az XDA-t is évek óta hol az MS, hol egyebek is piszkálgatták, de az a közösség egyszerűen annyira "über", hogy szerintem egyik gyártó sem mer frontálisan rájuk támadni.

  Vagy inkább azt mondanám, hogy egyik sem lehet annyira hülye, hogy akár PR/Marketing érdekekből komolyabbat lépjen, mert azzal csak bukhat.

  VálaszTörlés
 3. persze hoy bukhat azért is veszek htc-t mert imádom nem túl hájpolt meg minöségi. és van support is az xda-n ami még ANNO a Diamond esetében megvolt. csak azért vettem meg. ha ők nincsenek a jó romjukkal akkor már hamarabb eladtam volna vagy nem is vettem volna htc-t.

  VálaszTörlés