2010. július 6., kedd

Vásárlás: HTC Desire Piel Frama iMagnum tok, hordtáska

Exkluzív tokokat készít és sikeres? A készülék árának ötödét költsem egy tokra? Sokan kérdezik, hogy a PielFrama mégis hogyan maradhatott fenn az ázsiai gyártók tucatjai mellett, és valóban nem egyszerű a válasz.  A gyártó 1945 óta foglalkozik bőr kiegészítők gyártásával, 1984 óta készít tokokat mobiltelefonokhoz. Mindeközben a hagyományos kézműves munka minősége nem változott.
A gyártó a mai napig manufakturális körülmények között válogatja a bőrt, csak a legjobb, hibamentes minőségű alapanyagból dolgozik. Sajnos a kézimunka és a növekvő igények miatt a kapacitások sosem tervezhetők, ezért gyakori a szállítási késedelem, de a végeredményt látva többnyire mindenki úgy gondolja, hogy megérte várni. A fenti iMagnum tok is kifogástalan, a készülék könnyedén csúszik a helyére, a mágneses, bőr alá ültetett zárszerkezet diszkrét és exkluzív hatást kölcsönöz a készüléknek, a bélésben látható gyártói logo is mutatja, hogy nem mindennapi terméket kap az, aki kivárta, míg rendelése megérkezik.
Mi a siker titka? A minőségi bőr hordtáska egyedi kialakítású, pontosan a készülékre illeszkedő megoldás. A hordtáska kialakításánál minden foglalatot, nyílást figyelembe vesznek a tervezés során, a képernyőt körülfutó keretek vagy a tok elő és hátlapjai mind-mind merevítettek, így pontosan illeszkednek a készülék köré. A tok szükség esetén csavaros rögzítéssel övre is illeszthető (tartozéka a csomagnak).
A fenti HTC Desire tok: http://www.expansys.hu/d.aspx?i=200171
További tokok, kiegészítők a HTC Desire-hez: http://www.expansys.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése