2010. augusztus 29., vasárnap

Motorola MIlestone Xt720 - GSMArena teszt

Újabb átfogó bemutató olvasható a Motorola legújabb európai Androidos készülékéről a GSMArena oldalain. Az XT720 azok számára érdekes készülék, akik egy kifejezetten kiváló kamerával szerelt, HDMI TV-re vagy e porton egyéb eszközre csatlakoztatható készüléket szeretnének. Az XT720 a HTC Desire, Samsung Galaxy S, Sony Ericson Xperia X10, Acer Stream modellekkel versenyez, azaz a legerősebb érintőképernyős okostelefonok között jelent meg. A GSMArena tesztjeit lehetetlen néhány sorban összefoglalni, így mindenkinek ajánlott a teljes ismertetőt áttekinteni, a fontosabb megjegyzéseket (elsősorban a problémákat) kiemeltük ide:
  • Nincs DivX vagy XviD támogatás. Illetve nem teljes a támogatás. A teszteléshez használt sok-.sok film méret vagy hossz korlátozások miatt nem játszható vissza
  • At intelligens tárcsázás hiány az Acer Smart után e modellen is zavaró, hiszen hosszabb telefonkönyvek kereséséhez ez lenne a legpraktikusabb megoldás, helyette marad a kereső (esetleg egyéb kiegészítők az Android Marketről - pl. Gesture Search).
  • Az első európai Milestonhoz még járt a Motonav teljes verziója. Az XT720-ban már csak a NavNGo fejlesztésű Motonav demója kapott helyet. A 60 napos demo azért nem ugyanaz, mint a korábbi teljes Európa-Motonav (Magyaro. térkép korábban sem volt a csomagban).
  • Sajnos az Android 2.1 operációs rendszer jelenleg nem támogatja a Flash tartalmak lejátszását, ezt a Motorola külön sem oldotta meg, így a már elérhető Android 2.2-es modellekkel szemben ez hátránya a készüléknek.
Erősségek a korábban már említett jellemzők: A 8Mpix+vaku kiválóan teszi a dolgát. A beépített képnézegető is kiváló, a Nexus ONe esetében megismert animált felület segíti a képek közti mind teljesebb eligazoldást.
A teljes teszt itt olvashatóhttp://www.gsmarena.com

Vásárlás 0% vagy 19,6% ÁFA, EUR-ban: http://www.expansys.hu/d.aspx?i=195242

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése