2010. szeptember 14., kedd

Acer Liquid Metal - Újabb Acer Androidos, Alu-házban?


Az Acer Liquid Metal egyelőre hivatalosan nem került bejelentésre. Ám a gyártó idei aktivitásai alapján elképzelhetőp, hogy érdemes komlyan venni a következő információkat. Az Acer Androidos készülékeivel igazából sosem volt komlyabb problémám, leszámítva a készülékek összeszerelését és anyaghasználatát. Az eddigi liquid modellek valahogy túl műanyagosra sikeredtek, kézbe fogva is az az ember érzése, hogy 5-6 hónap után majd vetemedik, recsegőssé válik, persze az ára vonzó, de rossz értelemben "ázsiai"-érzetet kelt. A Liquid Metal talán éppen erre akar rácáfolni. Egy alu-házas, kicsit jobb merevítéssel rendelkező olcsó Androidos Acer okostelefon taléán vonzó lenne. A pletyka-beli Acer Liquid Metal fő jellemzői nagyjából a korábbi Liquid sorozathoz hasonlítanak, azaz korszerű specifikációkkal rendelkező készüléket sejtetnek:
Android 2.2 Froyo; 3,6 hüvelykes kijelző; 800 MHz processzor, 512 MB Ram; BT3.0, WiFi, GPS, 3,5 mm jack, microSDHC bővíthetőség; 
A fenti technikai jellemzőkön felül a nem megerősített képi információ is érdekes. A LED-es vagy valódi villanófénnyel rendelkező kamera valószínűleg már 720p videók készítésére is alkalmas. A fém-alu ház talán több színben is elérhető lesz, a hátlap-design kicsit a HTC most futó modelljeire hajaz, elegáns hatást kelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése