2010. szeptember 24., péntek

HTC Trophy vagy HD7 és HTC Spark, vagy hány néven is futnak még? Platykák WP7-es HTC modellekről

Hetek óta kapkodom a fejemet, amikor új Windows Phone 7-es modellnevek keringenek a világban és mára teljesen elvesztettem a fonalat. Akkor most valóban hány modellről, milyen névről is érdemes értekezni. Az eddig elhangzott modellnevek: HTC HD7, HTC HD3, HTC Trophy, HTC Mondrian, Mozart,esetleg Schubert.
Itt már nincs igazság, a fenti modellt két napja még Mozartnak neveztük, szerintem kereskedelmi forgalomba Spark vagy Sparks néven kerül majd és talán lesz kihúzható hangszórója, talán nem. Ellentmondó specifikációkat olvasni, főleg a kamera és a kijelző terén (5 Mpx v. 8Mpix, 3,7 v 3,8 hüvelyk). A mai véglegesnek mondott specifikációt a WMPowerUser mondja biztosra, ami tehát a következő:
1GHz proc., 512+8GB ROM, 576MB RAM, 3,8" kapacitív SLCD 800×480, BT, WiFi, GPS, microUSB, 3,5mm Jack, HSPA, 1300 mAh akku. A specifikáció szerint rendelhető lesz hozzá extra 2150 mAh-s akkumulátor is, bővíthetőségről nem ír (Igaz lehet a régi hír - nincs memóriakártya slot, tiszta Apple), de több érdekes HTC Sense alkalmazást és Widgetet is felsorol a gép specifikáció között.
Részetek itthttp://wmpoweruser.com

A BoygeniusReport pedig tajvani fórumokról szállít élőképeket egy 4,3 hüvelykes kijelzővel szerelt Windows Phone 7-es modellről HD7, Tophy de a gép hátán lévő felirat szerint HD3 néven is illetik. Lényegében a Desire HD és a HD2 után nem lenne meglepő, ugyanis úgy tűnik, hogy a HTC-nek igazából a csúcskategória fekszik nagyon. Erős, robosztus, jól összeszerelt drága okostelefonokat értékesít sikeresen, miért ne hozna ki  tehát egy ilyet WP7-el is?
A specifikációk itt talán még nem annyira kiforrottak, de az 1Ghz/4,3"/WiFi/BT/GPS/5v. 8Mpix itt is valószínűsíthető, kb 1300 mAh akku mellett. A fotón látható, hogy a készülék letámasztható, egyfajta multimédia-nézőkeként is funkcionálhat.
Forráshttp://www.boygeniusreport.com

Vélemény: Mindenképpen meg kell várni a Microsoft hivatalos Windows Phone 7 csinnadrattáját, talán már pont azon a napon maga a MS, de talán a gyártók (Samsung, LG, HTC) fogják bejelenteni a saját  modelljeiket és specifikációikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése