2010. szeptember 22., szerda

MC959B - Világvevős Motorola Ipari PDA a Qualcomm GOBI-ra alapozva


Nyilvánvalóan eltérő célközönségnek készítette a fenti termékbemutatót a Motorola, a "beszélő fej" ezúttal nem egy kiváló és új Androidos okostelefont, hanem egy hagyományos ipari PDA-t mutat be. Ennek megfelelően elmondja azt, amit a sajtóbejelentés is hangsúlyoz. A Motorola MC9500-as sorozata eleve a z egyik legerősebb igénybevételre tervezett ipari PDA a világon. A Windows Mobile 6.5-ről okostelefonos operációs rendszerként ugyan már nincs sok elmondani való, de ipari környezetben, sok-sok éven keresztül megbízhatóan működő egyedileg fejlesztett szoftverkörnyezetbe még talán hosszú évekig fennmaradó operációs rendszerről beszélünk.
A Motorola MC959B legfontosabb érdekessége a Qualcomm Gobi megoldása, mely minden jelentősebb szolgáltatói hálózattípuson, azaz CDMA és GSM hálózatokon egyaránt működhet. Magyarországon, vagy Európában dolgozva ez kevésbé jelentős, de olyan vállalatoknak, melyek egységes IT gépparkkal rendelkeznek, kiváló választás lehet az új Motorola ipari okosmobil. Pl. egy DHL vagy TNT számára komoly költségmegtakarítást jelenthet, ha egyetlen, a világ bármely pontján ugyanúgy beállítandó és szervizelhető modellt vásárolnak.
A készülék fő jellemzői: 88.9x233.6x50.8mm, 623g, Microsoft Windows Mobile 6.5, 806MHz processzor, 256 MB/1GB RAM/ROM, 3.7" 480x640 TFT LCD, 3,5 mm audio, microSDHC, Bluetooth, WLAN, GPS, A-GPS, Billentyűzet; IP67, MIL810, 3.1MP cam., AF, 4800mAh akku
Technikai ismertető .pdf-ben itt: http://www.motorola.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése