2010. szeptember 1., szerda

Motorola Milestone 2 - Már előrendelhető!

A Motorola első igazán sikeres európai Androidos modellje tavaly került piacra. A QWERTY billentyűzetes Milestone nekem ugyan nem vált be, de francia kapcsolatunk sokezres volumenben értékesítette Európa-szerte. A Milestone sok tekintetben az elsők közé tartozott, hiszen QWERTY billentyűzete Androiddal kevesen rendelkeztek, sőt az európai piacokra a Milestone komplett offline navigációval került, melyet a NavNGo Kft. szállított az akkori modellekre. A napokban egyre több portálon jelent meg információ arról, hogy érkezőben van az amerikai Droid 2, azaz Európába akkor meg biztosan jön a Milestone2. Jön is, már előrendelhető az eXpansysnál! Miben lett jobb?
  • Elhagyták a korábbi nagy és nem túl jól használható réz-színű kurzort, helyette normális kurzorvezérlőket kapott a billentyűzet. Remélem, hogy a billentyűzet kezelhetősége összességében is változott, mert számomra nem volt kezelhető, túl egybeértek a gombok, a képek alapján talán szekcionáltabb lesz az új QWERTY felület.
  • Erősebb processzort kap a készülék a mostanra etalonná váló 1GHz a Milestone 2-t is jellemzi majd.
  • Dual LED flash és 5 Mpix kamera, valamint 720p videófelvételi képességek jellemzik majd az új kamerát. - Ez nem sokat változott.
  • Beépített 8GB tárolót is kap az új Motorola, így aki vásárol egy 32 GB-s memóriakártyát, az 40 GB-vel gazdálkodhat. Ezt néhány éve még a notebookosoktól is elszerettük volna, ma pedig közönséges tárolónak tekintjük.
  • Az új Android, azaz a 2.2 Froyo több újdonsága is elérhető lesz, így a WiFi internetmegosztás, vagy a Flash tartalmak kezelése. Sőt! DLNA eszközöket is támogat az új Milestone, így pl. megfelelő TV-re WiFi-n is "lőhejtük" képeinket, videóinkat.€ Vásárlás/rendelés 0% v. 19,6% FA-val:http://www.expansys.hu/d.aspx?i=203474

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése