2010. szeptember 14., kedd

Motorola T-Mobile Defy - Még egy Androidos Motorola Amerikában

Minden unszimpátiám ellenére el kell ismerni, hogy a Motorola igazán jól helyezkedik az amerikai szolgáltatóknál. Sok-sok különböző modellt futtat, gyorsan változik, illetve frissül a kínálat. Egyszóval a kevésbé tájékozott felhasználóknak esélye sincs, hogy összemérjék mit mennyiért kínál pl. ugyanazon modellből az AT&T, a Verizon vagy éppen a mostani hírben szereplő T-Mobile US. A T-Mobile DEFY  ráadásul a Motorola érdekes kísérlete arra, hogy a bevezessen egy mérsékelten ütésálló modellt a sok-sok "high-end" közé.
Főbb jellemzői: Android 2.1; 3.7″ WVGA kijelző; 5 Mpix+flash; DLNA kompatibilis, BT, WiFi, GPS; 1540 mAh akku, 
A készülék egyik különlegessége a Gorilla Glass, azaz a kémiai eljárással erősített üveg, mely állítólag kisebb leejtéseket is kibír. A készülék kiakalítása is porálló, összességében tehát ejtésálló, kisebb ütéseknek jobban ellenálló, nem karcolódó kijelzővel érkező készülékként pozicionálja a DEFY-t a Motorola.

A készülék 118 gramm és a 59 x 107 x 13.4 mm méretekkel rendelkezik. Ez a nagysikerű Motorola Milestone-nál valamivel vékonyabb készülék, tehát az ejtésállósága mellett ténylegesen jól hordozható, talán még mindig könnyedén zsebrevágható készülék (Desire: 60x119x11.9mm, 135g). Ha pedig nem kell külön tokot venni hozzá és valamelyest védett, akkor tulajdonképpen egészen érdekes modell. Az ára fogja eldönteni, mennyire lelkesedjek érte, de elsőre az indusztriálisnak tűnő ház-design nem tűnik zavarónak és bizony nem egyszer védte már meg jelenlegi kedvencemet egy sima gumi tok, amire nem volna szükség a DEFY esetében. A DEFY további érdekessége a várhatóan jó üzemidő, 
Forrás:http://news.yahoo.com,http://www.motorola.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése