2010. szeptember 2., csütörtök

Végleges a Windows Phone 7 - már gyártásban

Hivatalosan is elkészült az a Windows Phone 7 verzió, melyet a fejlesztő  már kiadott a hardvergyártóknak. Sok-sok várakozás után így kb. másfél hónap múlva már várhatjuk a bejelentéseket, tesztelhetjük  a készülékeket. Az eddigi bejelentések alapján ugyan nem valószínű, hogy az első szériák a jelenleg irtóztató ütemben növekvő Android vagy iPhone értékesítéseket veszélyeztethetik, de a koncepciójában is megújuló Windows Phone 7, azaz a legújabb okostelefonos MS operációs rendszer egyre egységesebb platformnak tűnik, lényegében jól használható, ha a vásárló amúgy sem nagyon mozdul ki a Microsoft által épített webes-netes környezetből (pl. Bing, Live, XBox, Office, Sharepoint, Exchange).
Forráshttp://www.boygeniusreport.com

2 megjegyzés:

  1. Egyre inkább kimozdulok a MS környezetből. Az utolsó lökéseket Az Android 2.2 és a WinPHO7 megjelenése adta.

    VálaszTörlés
  2. Kimozdulni én is már rég ki, de azért izgat. Főleg mert nehéz feldolgozni az "ennyire nem lehetnek bénák"-gondolatot.

    És a kép azért kezd alakulni. Erős, nagyon sokoldalú és free felhő+platform igazából 2 oldalon van (MS, GOOG). Mindkettő ad vállalati fizetős felhőt is. Na persze az Apple is iparkodik. És még ott a BB, a Nokia, sőt idővel a HP?

    VálaszTörlés