2010. október 12., kedd

Andromedár - Új Androidos játékblog - http://andromedar.net16.net

Új ám már Augusztus 11 óta létező hazai androidos oldalt találtam, ahol kifejezetten az Android, mint játékplatform kedvelői találnak -remélhetőleg- értékes tartalomra. Az oldal elérhetősége: http://andromedar.net16.net/
A szerkesztők szándékai szerint az Andromedar "oldal célja elsősorban a különböző Androidos játékok, programok bemutatása. Helyet kapnak még különböző tesztek, és persze néhány fontosabb hír is az Android operációs rendszer világából." Lassan nem tudom már megszámolni sem, hogy hány hasonló hazai blog létezik már Android témában, ám kifejezett játékspecialista talán még nincs. Így ha ez "fő profil" dominálja majd a megjelenő tartalmakat, akkor aztán már tényleg csak addiktológusi segítséggel lehet  majd megválni Androidos készülékünktől.
Mondjuk előtte azért csak vásárolni kéne valamit, nem ?! :)

6 megjegyzés:

 1. Régóta szeretnék mér egy ilyen oldalt, mivel én leginkább csak játszok a telómon. Kipróbáltam pár játékot a site-ról és nagyon tetszenek...jó a design és baráti a az egész Andromedar.
  Így tovább!
  Tre56

  VálaszTörlés
 2. Azért az erős, hogy ez az első, az andro-id.info blogot már közel egy éve olvasom, rengeteg játék és program van ott... ;)

  VálaszTörlés
 3. Hol és ki mondta, hogy "első"? Sok-sok ilyen blog van. Többek között az id-s is. Ám az andro-id emlékeim szerint mindenes, nem pedig kifejezetten az idézett és "elsősorban" játékbemutatós küldetéstudattal érkezik.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem sem hangzott el hogy ez lenne az első.
  Egyébként tényleg jó ez az Andromedar,
  a játékok kifejezetten tetszenek rajta.
  Az andro-idt is ugyanúgy olvasom, ott meg rengeteg hasznos program és tipp van.
  Ahogy egyébként a cikkben is írtad sok androidos blog van de legalább a 60%-a kuka sajnos...

  VálaszTörlés
 5. "oldal célja elsősorban a különböző Androidos játékok, programok bemutatása. Helyet kapnak még különböző tesztek, és persze néhány fontosabb hír is az Android operációs rendszer világából." Lassan nem tudom már megszámolni sem, hogy hány hasonló hazai blog létezik már Android témában, ám kifejezett játékspecialista talán még nincs.


  Na most, hogy az első mondatból hogy jött ki a végére, hogy az andromedar csak játékokkal foglalkozik, azt nem értem, lévén szerepel ott a "programok" szó is... Tartalmát tekintve ez is mindenes, mert van rajta játék, program, hír. Szóval csak ezért nem értettem, hogy miben kiugró a többi hasonló oldalhoz képest. Mert abban biztos nem, hogy "elsősorban" játék lenne rajta. ;)Összesen 10 játék, 5 program, 8 hír, 6 "egyéb" van rajta. Ettől még nem látom azt, hogy ez kifejezetten játékokkal foglalkozó oldal lenne, csak ezt akartam kihozni a fentiből. ;)

  VálaszTörlés
 6. idézve innen: http://www.facebook.com/pages/Andromedar/149700018380195?ref=ts

  Ha valaki azt állítja magáról, hogy elsősorban azzal szeretne foglalkozni, amit leír, azt én el tudom fogadni. Nem is említettem, hogy kiugró. Nekem összességében van zavar a fejemben arról, hogy a sok-sok androidos oldalból ki lesz a végére az, aki érdekes tartalmakat hoz, első blikkre az Andromedar figyelemreméltónak tűnt.

  Te meg most akkor bizonyítottad, hogy ők nem azok aminek mondják magukat. Jó lesz így?

  VálaszTörlés