2010. október 25., hétfő

Windows Phone 7 - Trükk a Marketplace elérésére Magyarországról is!

Jelenleg a Windows Marketplace csak Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Franciaország, Németország, Hong-Kong, India, Írország, Olaszország, Mexikó, Új Zéland, Szingapúr, Spanyolország, Szingapúr, Svájc, Nagy Britannia valamint az USA vásárlóinak lesz elérhető. Egy finn blogger megtalálta a módját, hogyan tehetjük mégis elérhetővé a Marketplace-t olyan országokban is, ahol a gyártó még nem akarja bekapcsolni. Azaz ha már induláskor csak minimális tartalom lesz is elérhető, de legalább meg lehessen nézni hogyan is működik a dolog.

  1. Váltsunk országot a fenti felsoroltak közül valamelyikre, ajánlott pl. UK (Control Panel - Region and Language settings- Location.)
  2. PC-s Zune Account regisztrációja (zune.net) (ua. országgal, mint a fenti). A ZIP (Irányítószám) információk kérése esetén a M1 1AA az egy működő és ellenőrizhető info.
  3. A Zune  4.7-ről múlt héten már írtam, már letölthető, rendelkezik WP7 támogatással, letöltést követően már vásárolhatunk is a kiválasztott ország-trükközéssel.

Szépséghiba: Azon alkalmazások, melyeket ezen az idegen, trükkös módszerrel vásárolunk, nem vihetők majd át arra, mely majd elérhetővé válik később. a Marketplace országonként más és más tartalmakat kínálhat

Forráshttp://www.esphoneblog.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése