2010. november 9., kedd

Facebookra mentünk!


Mától Facebookra mentünk, megszűnt és töröltük hírleveleinket, egyúttal minden egyéb korábban tárolt e-mail címet. A napi hírmennyiség úgyis rég kinőtte már azt a keretet, amit érdemes a hagyományos e-mail csatorna segítségével közölni. 2010 novemberétől az alábbi változásokat vezettük be az általunk kezelt webtartalmakkal kapcsolatban. (facebook oldal jobb oldalt a kereső alatt, vagy a fenti logóra kattintva, de invitációkat mindenki kapott már -akit zavart, elnézést, egyszeri volt!).
  1. Megszüntetjük az eddigi hírleveleket. 2009 májusa óta él külön Google blogunk, melyen immár sokezer hír, információ olvasható a forgalmazott termékekkel kapcsolatban. Termékismertetőink többsége is ide kerül át.
  2. Az információk ekkora volumenben egyszerűen nem publikálhatók hatékonyan havi egy-egy hírlevélben, felette pedig már spam lennénk, így több hírlevelet nem küldünk.
  3. Korábbi rendszeres olvasóinknak Facebook oldalainkat, blogunk mindennapi követését akár közvetlenül, akár RSS csatornáján keresztül, aki pedig még ennél is tömörebb információkat szeretne, annak Twitteres bejelgyzéseinket ajánljuk.
  4. Az ajánlott hírforrások elérhetősége oldalainkon mindig elérhető (jobb oldali menü-oszlopban).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése