2010. november 25., csütörtök

HTC TPU tokok szállítási nehézségei (TP C550 - HD és TP C560 - HD7)

Illusztráció
Nem csak a HTC készülékek, hanem a HTC opció ellátása is akadozik. Aki követi az eseményeket, annak nem meglepő, hogy lassan egy éve minden induló kiegészítő forgalmazása csak a modell megjelenését követő 1-2 hónap csúszással várható, gyakori, hogy az első tételek beérkezésééig olyan előrendelés-állomány gyűlik össze, hogy elhúzódik a torlódás. A korábban ajánlott tokok közül ezúttal a TP C550-es és a TP C560-as poliuretán tokok szállításával adódtak nehézségek. Rossz hírünk van tehát annak aki ilyen tokokra adott fel előrendelést, a tegnapi információink szerint januárig bizonyosan nem szállítható a kérdezett tok.
Mit ajánlunk?
  • Természetesen az előrendelések törölhetők, vagy módosíthatók más hasonló termékekre
  • Aki több terméket egyszerre szeretett volna rendelni, benne a kérdezett tokokkal, azoknak érdemes a rendeléseket úgy módosítani, hogy a kérdéses tokok ne fogják vissza a karácsonyi szállításokat
Más, hasonló termékek:

FIGYELEM!
Sajnos a módosítással nem feltétlenül nyer az ember azonnali szállítási lehetőséget, a megugró keresletet ugyanis a többi gyártó is megérzi, a termelési kapacitások pedig általában mindenhol végesek, tehát a HTC-s csúszás miatt egyéb gyártóknál is csúszásra lehet számítani.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése