2010. november 30., kedd

Motorola Milestone 2 - Tesztelte a Mobilarena, raktárról folyamatosan! Vásárlás net 376 EUR (kb. 105000 HUF)

Tesztelte Motorola Milestone 2-t a Mobilarena. A készülék az elődhöz hasonlóan ajánlott minősítést kapott. Az alábbiakat érdems kiemelni: "A Motorola megfontoltan nyúlt hozzá a számára életmentőnek bizonyult Milestone-hoz. Az épp csak leheletnyit más külső alatt azonban a jelenlegi konkurensek szintjére hozta a készüléket."

A tavalyi év első igazi nagy Motorola sikere az első generációs Milestone volt. Személy szerint akadtak vele gondjaim és sajnos a szerviz-statisztikák is alatta maradtak pl. a HTC-nek, de azt mindenképpen el kell mondani, hogy a Motorola ma talán nem lenne, ha nincs az Android és nincs a Droid/Milestone. A frissített, megújult 2-es verziónál javult az összeszerelési minősége is, talán kevesebb kijelzőprobléma várható, az Android 2.2 pedig egyértelműen gyorsabb, mint az időközben 2.1-ig fejlődött Milestone. 
A javított billentyűzettel és erősebb processzorral, valamint immár Android 2.2 operációs rendszerrel érkező modelltől a tavalyinál is komolyabb sikereket vár az egyik legnagyobb európai értékesítő, az eXpansys. A készülék közvetlen versenytársának a HTC Desire Z tekinthető, ám ehhez képest  csaknem 50 EUR-ral olcsóbban kapható a Milestone 2. Egy hete kezdődtek az értékesítések, ami csaknem bizonyosan látszik az egyelőre annyi, hogy a Milestone 2 ellátása folyamatos lesz az elkövetkezendő 2-3 hétre az eXpansys ezer feletti készülék értékesítésével készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése