2010. november 23., kedd

Skyfire 3.0 - Androidra Facebook integrációval!

A Skyfire Androidos képességeiről már írtam korábban, de csak mint "második" bögészőkéntz használtam. A  legújabb 3.0-s verzióval egyelőre úgy tűnik, hogy cserélem a régi és elsődleges Dolphin HD-t a Facebook integrációt is tartalmazó új kiadásra. Mik azok, amitől számomra érdekesebbé vált, akár úgy is, hogy eddig is ott volt a funkció, csak nem használtam:
 • Integrált videólejátszó (volt eddig is, Froyo alatti gépeken is sok Flash videó lejátszható)
 • Egy érintéses kliens-választás (Android vagy Desktop emuláció)
 • Jó ablakkezelés, 
 • Gyors, hírolvasásra is kiváló
 • Hangos keresés (angol), egyéb keresések integrációja 
 • Az új verzió már Facebook integrációt is tartalmaz, praktikusan ismerőseinkből a legkönnyebben elérhető hírforrást varázsolja :)
 • Összességében talán gyorsult is, de a fő értéke, hogy mind a desktop, mind a mobilra optimalizált tartalmak böngészésére könnyedén használható.
Letöltés az Android Marketről:


2 megjegyzés:

 1. Tényleg gyors. Azonban a navigyurci.hu desktop változatán igen csak belassult, amire átváltva a beépített böngésző simán megbirkózik. Minden gyári beállításban, semmit nem állítottam át.

  Ma reggel elindítottam, hogy ránézzek a FB-ra, és ott homokórázott, majd egy idő után totál lehasalt a gép, várni kellett 2 percet. Ezután a Feladatkezelővel lezártam a Skyfire-t, és fellélegzett a vas. Időközben lelőtte a 3G-t, alig talált magára ismét az adatkapcsolat, kellett neki pár perc.

  SGS-en teszteltem.

  VálaszTörlés
 2. Most Desire Z-n használom, főleg WiFi-n.
  - Navigyurci akár desktop akár android nézetben teljesen normál módon működik, elegánsan vált is közte, szépen mutatja a WP mobile témáját.

  - Nekem inkább a stabilitással volt gondom, de annak tudtam be, hogy nem nyomok elégszer task killert" :). Úgy 6-7 óra összhasználat alatt 2 alkalommal is "lefeküdt". Egyszer force-close-ra ment, egyszer viszont úgy állt meg, hogy a teljes Sense újraindult. (közben persze eszement módon nyomkodtam a menu-search és mindenféle gombokat, hogy akkor most mire várunk?)

  VálaszTörlés