2010. november 30., kedd

Viewsonic Viewpad 7 és ViewPad 10 teszt, bemutató - hamarosan a pdaplus-on! Facebook Kupon-kedvezményünk 50€!

A Viewsonic két modellel is jelentkezett az év végére, de valahogy egyikben sem érzem 100%-osan azt az átütő erőt, amit egy "álom-Tablettől" elvárnék. A 7 hüvelykes Android 2.2-es készülékek a jelenlegi árakon drágának tűnnek, persze minden relatív, hisz a Galaxy TAB-nál meg jóval olcsóbb. Ám a Google jövő év eleji várható bejelentései könnyedén leértékelhetik a 2010 végén piacra kerülő készülékeket. A 10 hüvelykes Android +Windows 7-es Viewpad 10 viszont érdekes modell, hiszen "multifunkciós". Ám ha azt nézzük, hogy ebben pedig nincs beépített HSDPA adatkapcsolati lehetőség, akkor bizony néha elkél mellé egy jó modem (vagy Tethering-képes okostelefon) is. Na és így megint ott tartunk, mintha vennénk egy közel high-end netbookot vagy sub-noteszt és SIM-kártyát is dugnánk bele. 
Mindezen fenntartásoktól függetlenül érdemes figyelni a PDAplus oldalait, mert hamarosan e két modell is tesztelésre kerül. A Windows 7/Android kombó várható üzemideje kiegyensúlyozott üzemmódban 4,5-5 órára tehető, még talányos az Android életképessége ezen a gépen, de aki a fórumot is követi és a tesztet is kivárja, az talán tisztábban lát majd, reméljük mihamarabb!


Vásárláshoz persze a saját ún. kipróbált csatornát, az eXpansys-t ajánlom, a 7 hüvelykes verzió +32 GB memóriakártyával csomagban is elérhető kedvező áron:
AKCIÓ: 50 EUR ENGEDMÉNY A ViewPad 7-re FACEBOOK OLVASÓINKNAK DEC 3-IG!
(
itt keresse: www.facebook.com/pdatech)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése