2010. december 31., péntek

BUÉK és gyorshír: NEXUS S limitált példányszámban érkezőben!

A szokásos újévi kívánságok mellett fontos információ, hogy aki valóban szeretne mihamarabb Nexus S-hez jutni, annak érdemes máris előrendelést leadni az eXpansys oldalain. Aki pedig már korábban megtette, attól mihamarabbi visszajelzést szeretnénk kérni, hogy a jelzett áron is megerősíti-e a vásárlási szándékát!
A közel nettó 600 EUR-os ár sajnos elég riasztóan hangzik, személyes véleményem szerint az ígért műszaki tudás ennél alacsonyabban (reálisan a Desire HD árszintjénél drágábban nem kéne adni), de az Apple iPhone  megjelenése óta tény, hogy a készülékek árazása már régen túllépett a racionalitás határain, a hype-olt, keresett modellek az ártól függetlenül is képesek hiánycikké válni és akár 8-10 milliós vásárlói kört is megtalálni, így a magyar pénztárcát még sajnos szilveszterkor sem különösebben tolerálja sem a gyártó, sem a Google.
A fő hír tehát az, hogy az eXpansysnaks ikerült megbízható forrásból limitált volumenben Nexus S-t vásárolni,  a mai információk szerint január második hetében már szállítható is a modell!
VÁSÁRLÁS - az eXpansyson már rendelhető:
www.expansys.hu/google-nexus-s-eu-black-207203/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése