2010. december 9., csütörtök

Heti gyöngyszem: Mozart 7-szer tapsolná vissza? – HTC 7 Mozart teszt - PDAfanclub teszt-ajánló

Az okostelefonok tesztelése egyre népszerűbb hobbi, munka, kényszer vagy éppen betegség, ahogy tetszik. Egy-egy terméket -főleg az egyik legnagyobb hazai kereskedő aktivitásainak köszönhetően- mára már sok-sok portálon "tesztbe visznek". A hazai bemutatók többsége azonos kottára épül, esetenként érződik, hogy "kellett írni valamit", nem egy esetben pedig a gyártó vagy forgalmazó forgalmazó  értékesítési terveinek megfelelően illik "vágykeltőre venni", még akkor is, ha amúgy a termék azt nem érdemli meg. A szubjektum velejárója a műfajnak, a fizetett szubjektum meg nem is feltétlenül jó, de ez van. A címzettek, azaz vásárlók többsége persze e hosszú bemutatóknak neki sem fut, a lényeget nem is feltétlenül szűri le, vagy pedig kifejezetten, divatos szóval "trollkodni" jár a tesztelőre. Pont e miatt kiemelendő a PDAFanclub HTC Mozart tesztje, ugyanis a fenti negatívumok szinte mindegyike hiányzik belőle, a kapcsolódó fórumban ugyan valaki rásüti, hogy szubjektív a szerző, ám én inkább azt mondanám, hogy az adott piaci környezetet is figyelve elemezte az adott modellt. A kategóriában már sokadszorra hoz egyedi, különleges megoldásokat Szeszo írása. Sokan talán a "a betegesen alapos"jelzővel is illetik az mikroszkópos felvételeket, de egyedülálló, és újszerű. Minimum a lenyűgöző képekért és azok prezentálásának megismeréséért érdemes átkattintani, akinek több ideje is van, annak bizony a tartalomra is érdemes koncentrálnia!
A zárszó egyetlen mondatát itt is kiemelném, ugyanis tökéletesen összefoglalja azt, amit jelenleg szinte bármely Windows Phone 7-es mobilról el lehet mondani: "A piac azóta nagyot változott, ma már nincs annyi idő egy újonc operációs rendszer felcseperedésére. "
Tehát várjuk türelemmel, mire a Windows Phone 7 univerzálisabbá, jobban használhatóvá válik és eredményeket hoz, addig pedig tessék megismerni a teljes bemutatót, kiemelten ajánlott tartalom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése