2010. december 16., csütörtök

Naviextras Karácsonyi meglepetés iGO navigációt használóknak - Egy frissítés áráért egy teljes éves frissítést vásárolhat!


Karácsonyi meglepetésként új akcióval kedveskedik az NNG Kft. mindenkinek, aki TeleAtlas térképet használó iGO navigáció tulajdonosa.
Idézzük a közleményt:
"Közeledik a karácsony és hosszú lesz az út hazafelé? Ezekben a téli útviszonyokban nagyon fontos a megbízható navigáció! Különleges karácsonyi meglepetésünk van az iGO Navigációt használóknak, amivel felkészülhetnek ilyen helyzetekre: most 1 frissítés áráért egy éves térképfrissítési előfizetést kapnak (maximum évi 4 frissítéssel). Egy jól megválasztott útvonallal rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg! A térkép legújabb út, híd és autópálya szekciója segítségével biztosan megtalálod a legrövidebb utat. Navigálj biztonságosan az új év felé! Fontos tudni: ez az ajánlat csak TeleAtlas térkép tulajdonosokra érvényes, és 2011. január 3-ig tart."
Az akció főbb információi tehát a következők:
  • 1 frissítés áráért most egy teljes éves frissítés vásárolható (max. 4 / év)
  • Az akció a TeleAtlas térképeket használó iGO megoldásokra vonatkozik
  • A Naviextras Toolbox (vagy egyéb gyártói karbantartó alkalmazás) kezeli és megmióutatja, hogy az adott kártya/készülék alkalmas-e a frissítésre
  • Az akció 2011 január 3-ig él!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése