2010. december 7., kedd

Sajtóközlemény: Mostantól NNG Kft. a Nav N Go Kft.

A Nav N Go Kft. azonnali hatállyal NNG Kft.-re változtatja nevét. 
"Az iGO My way® navigációs szoftver fejlesztői a vállalat nevét azonnali hatállyal NNG Kft.-re változtatták.
Budapest – 2009-ben és 2010-ben az iGO My way® Navigációt fejlesztő vállalat jelentős változásokon ment keresztül: a vállalat népszerű szoftvermegoldása világszerte hatalmas sikert aratott, és a termékportfolió is folyamatosan bővült, új piacokat meghódítva ezáltal. Az iGO My way® átfogó márka lett a vállalat termékei és fejlesztései számára. A 2004-ben alapított Nav N Go Kft. NNG Kft.-re változtatta a nevét, az új üzleti irányokra és a friss arculatra helyezve a hangsúlyt. 
A névváltozás egy közel kétéves folyamat eredménye, amely során a vállalat az autóipar számára kínált szoftverek és webszolgáltatások fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Az új irány új nevet kívánt, amely egy új időszak elérkeztét is jelzi a vállalat történetében. Az NNG név a vállalat fejlődésének egy új állomása, valamint a cég jövőjét is kifejezi: megújult, és kész a navigáció jövőjének alakítására a „connected” (online) és egyéb, helyfüggő szolgáltatások fejlesztésével.
”Az NNG Kft. díjnyertes szoftverével lehetővé teszi, hogy a navigációs iparág fejlődésével a szimpla navigáción túl már helyfüggő webes szolgáltatásokat is képesek legyünk nyújtani, mindenhol és mindenkor. Így új vállalati identitásunk is velünk együtt fejlődik, a navigációs iparágat egy új, izgalmas jövő felé vezetve. Biztosak vagyunk benne, hogy az új cégnév hozzájárul majd jövőbeni sikereinkhez, különösen az autóipar területén ” – nyilatkozta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója."


Forrás PDF: http://www.morpho.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése