2010. december 4., szombat

Viewsonic ViewPad 10 teszt, bemutató - elkészült

Elkészült a PDAPlus értékelése a ViewPAD 10-ről. Hét elején már ajánlottuk, hogy mielőtt az ember beleugrik egy ilyen relatív drága készülék megvásárlásába, előzetesen érdemes tájékozódni. A ViewPAD 10 esetében érdemes az első komolyabb felhasználói tapasztalat gyűjteményt és a kapcsolódó fórumot átolvasni, néhány fő gondolatot szeretnék kiemelni:
  • A Windows 7 rész használhatónak tűnik, az Android 1.6 nem került különösebben méltatásra, inkább "mellékesnek" érezhető a szerepe (pl. Google Market elérés sincs, akár törölhető is a partíciója)
  • A fórum-szerint az érintőképernyő kurzort vezérel a Windows 7 esetében, két kattintás = két koppintás a kijelzőn, a billentyűzetes bevitelt képernyő-bill. segíti, megszokást követően használható.
  • A Tablet beépített GPS és HSDPA nélkül érkezik, tehát külön GPS vagy külön modem (esetleg Tethering-képes okostelefon) szükséges ahhoz, hogy azt lehessen mondani, valamelyest összehasonlítható az iPAD-dal. Persze a teszt arról is szól, hogy ez egy más kategória, nem szabad még csak össze sem mérni. Ez a gép inkább amolyan Windows 7-es netbook pótlék azoknak, akik amúgy sem sokat használják a billentyűzetet, de kell egy jól hordozható masina.

Vásárláshoz a saját ún. kipróbált csatornát, az eXpansys-t ajánlom, a 7 hüvelykes verzió +32 GB memóriakártyával csomagban is elérhető kedvező áron:
FIGYELEM! Korábbi akciónk lejárt, a teszt alapján a VP10 nem feltétlenül ajánlott modell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése