2011. január 2., vasárnap

CES2011 előzetes - Motorola Droid XOOM Androidos Tablet LTE képességekkel

Még 2010-es információ, hogy a Motorola is aktívan bekapcsolódik majd a Tablet-piacra. Aki tavaly előtte a puskaporát valamely olcsó Androidos Tabletre. az minden bizonnyal sajnálni fogja majd, hogy 1-2 héten belül sokkal tisztábban látjuk majd az idei év fő irányait. Az egyik esemény a CES lesz, melyet e hó 6-9 között rendeznek LAS Vegasban, februárban pedig a szokásos MWC várható, itt elsősorban az okostelefongyártók bejelentéseiben tobzódunk majd. A Motorola Tablet-bejelentése inkább a tradicionális amerikai rendezvényen, a CES-en várható majd. Meglepő módon a Motorola rövid 1,5 év alatt kapaszkodott vissza az élvonalba, ebben elsődleges és legfontosabb támasza a Verizon volt, aki az Apple termékeivel szemben képes volt az Androidot és a Motorolát úgy pozicionálni, hogy 2010-re az Android a piacvezetők számára komoly fejfájást okozó rendszerré emelkedett.
A Verizon-Motorola és a Droid márkanév erősítése hamarosan újabb szintre lép, ha a Slasphone helyes információkkal rendelkezik, egy új szupergyors LTE hálózat kezelésre alkalmas Tablet kerülhet leleplezlésre a CES-en. A Droid Xoom Androidos Motorola Tabletek érdekessége az lesz állítólag, hogy a Verizon 4G hálózatain is alkalmas Tablet lesz, de ezt egy beépíthető extra modemmel érik majd el. Az ötlet remek, hiszen a legtöbb okostelefonhasználónak nincs szüksége újabb beépített modemre (SIM foglalatra) egy Tabletben, hiszen a korszerű okostelefonok többsége már alkalmas internetmegosztásra is. A Verizon számára ugyanakkor nagyon fontos, hogy a következő generációs 4G hálózatán már most minél több eszköz elérhető legyen, tehát erősen kampányolni fog majd minden erre alkalmas eszköz mellett. A XOOM mellett a HTC Thunderbolt névre hallgató nagyképernyős okostelefon kerül majd fókuszba.
(FIGYELEM! Minden Verizonos információ esetében kiemeljük, hogy itthon csak azon termékeket keresse, melyek GSM hálózatokon is működnek!)
Miért nagy szám a 4G? - Verizon promo-videóNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése